Werkplekken

Rijnstraat 8 is onderdeel van het nieuwe Masterplan kantoorhuisvesting Den Haag. Dit plan legt de nadruk op een efficiënte en effectieve rijksoverheid en kijkt met een andere blik naar de rijkshuisvesting. Rijnstraat 8l biedt uiterst moderne en comfortabele werkplekken die in nauw contact staan met de stedelijke omgeving. In de transparante plint onder PoortCentraal staan veel verschillende winkels tot ieders beschikking. Daar is ook de onderdoorgang die PoortCentraal met station Den Haag Centraal en de stad Den Haag verbindt.

Meer dan 6.000 gebruikers werken samen op een bruto vloeroppervlak van 80.000 m2 exclusief parkeerruimte. Er zijn geen vaste werkplekken. Om geconcentreerd te werken, zijn er speciale werkruimten. Ze onderscheiden zich van ruimten die bestemd zijn om informeel te overleggen en/of om interne vergaderingen te houden. Voor samenwerkingsdoeleinden is het belangrijk om collega’s snel te vinden. Daarom heeft PoortCentraal een overzichtelijke indeling van de diverse verdiepingen.

Voorzieningen

Voldoet aan de Arbonormen. Is elektrisch in hoogte verstelbaar. Rechts onder het bureaublad vindt u een regelpaneel. Zie de animatie.

Voldoet aan de Arbonormen. Is verstelbaar. Heeft zware stoffen bekleding. Armleuningen van kunststof. Onderstel van verchroomd staal. Zie de animatie.

De basistemperatuur voor verwarming en koeling in Rijnstraat 8 is centraal geregeld en onder meer afhankelijk van de gemeten buitentemperatuur. Iedere ruimte heeft een bedieningseenheid om de temperatuur, de zonwering, de verlichting (en een whiteboardverlichting) bij te stellen en/of te regelen. Zie de animatie.

Iedere ruimte heeft een bedieningseenheid om de zonwering bij te stellen en/of te regelen. Zie de animatie.

Iedere ruimte heeft een bedieningseenheid om de verlichting (en een whiteboardverlichting) bij te stellen en/of te regelen. Zie de animatie.