Eten en drinken

U heeft twee mogelijkheden om koffie, thee en andere dranken te regelen: via de koffiecorners en via de koffieautomaten. Er zijn twee koffiecorners: een op de eerste verdieping bij het bedrijfsrestaurant en een op de vierde verdieping in de lobby van het internationaal vergadercentrum, schuin tegenover de servicebalie. Deze koffiecorners zijn via de roltrappen te bereiken voor iedereen die toegang heeft tot het algemeen gebied. Beide koffiecorners serveren tegen betaling koffie, thee en andere dranken van excellente kwaliteit met een bijpassend assortiment.

In de ontmoetingsgebieden staan koffieautomaten met een gratis en gevarieerd aanbod aan dranken: koffie, thee, soep en koud water. De koffieautomaten hebben touchscreens. LET OP: raak bij een kleine automaat het bovenste scherm aan, bij een grote automaat het onderste scherm.

Zie de animatie.

Bedrijfsrestaurant

Het bedrijfsrestaurant op de eerste verdieping ligt bij de roltrappen die bezoekers en gebruikers naar boven leiden. Het gestreepte tapijt markeert het doel: u zit hier rustig terwijl u wacht op bijvoorbeeld een collega. Alley’s by PoortCentraal is het cateringconcept van het restaurant. Het baseert zich op twee aspecten van de Nederlandse en internationale keuken: ‘New Local’ en ‘Import-and’. New Local staat voor de nieuwe Nederlandse cultuur; de oorspronkelijke cultuur in combinatie met buitenlandse invloeden. Import-and concentreert zich op het internationale karakter van Nederland. Alley’s by PoortCentraal: gewoon en lekker anders. Heeft u de app van Alley’s by PoortCentraal al?