Waardering voor Food & Beverage

22 maart 2018

André van Leijenhorst en Simone Pronk van ISS Facility Services hebben op maandag 19 maart 2018 de februari Apple uitgereikt aan Ben Hardeman en zijn Food & Beverage Team. Het zogenaamde Apple Programma van ISS dient om de medewerkers te waarderen. De organisatie beloont daarom iedere maand een medewerker die heeft uitgeblonken met een Apple award.

Ben krijgt de Apple award van februari 2018 omdat een beginnende PPS, zoals Rijnstraat 8, enorm pionieren is. Ben heeft aan de wieg gestaan van een fantastisch Food & Beverage Team met zeer gedreven professionals die hun sporen in de commerciële horeca ruimschoots verdiend hebben. Het is voor alle teamleden enorm wennen geweest om zich soepel en dienstverlenend op te stellen in een soms wat bureaucratische PPS- omgeving. Het team is op elkaar ingespeeld, ambitieus en gedreven. De lat ligt hoog.

Simone Pronk: ‘Ik ben enorm trots op ons hele Food & Beverage Team, maar in het bijzonder op Ben. Eigenlijk vind ik dat Ben binnenkort gewoon op het podium van de ISS Top Management Conference moet staan. Ben maakt per 1 maart 2018 aanstaande een mooie promotie. Hij volgt me op als Key Accountmanager van Rijnstraat 8. Ik laat mijn locatie met een gerust hart achter.’

Gerelateerd